Vart tar tiden vägen?

Jaa, det kan man verkligen fråga sig.. Såg innan att jag inte har skrivit något inlägg i juni så det är nog hög tid! Det har hänt så mycket i juni så jag har alldeles glömt av att uppdatera er, får göra ett tappert försök nu!

I början av månaden var jag på 2 föreläsningar med engelskan Gillian Higgins, det var riktigt kul och intressant! Hon är känd över stora delar av världen för att hon målar bland annat muskler och skelett på levande hästar och visar dom i rörelse, både löst och under ryttare. Därtill förklarar hon på ett väldigt enkelt sätt hur anatomin funkar och varför man bör tänka på vissa saker eller träna hästen på ett visst sätt. Jag kan helt klart rekommendera er att se henne om hon kommer tillbaka till Sverige, det är värt varenda krona!!

Den ena föreläsningen var lite mer avancerad och det var kul att se alla möjliga yrkesmänniskor där såsom veterinärer, massörer och kiropraktorer för att nämna ett fåtal. Alla verkade genuint intresserade och nöjda med dagen!

Förutom att vidareutbilda mig har jag masserat en del hästar. Det har dom senaste veckorna tillkommit många nya kunder vilket jag är väldigt glad för! Om ni bara visste hur otroligt glad och tacksam jag blir varje gång jag hör att någon av mina befintliga kunder rekommenderar mig, ni är guld värda!

En stor eloge även till mina nya kunder som ger mig förtroendet att knåda era hästar, det är en stor ära och jag hoppas jag kan hjälpa alla hästar jag får lägga händerna på. Lyckliga och smärtfria hästar ger en lycklig massör! :)

I mitt eget hästliv har det varit lite tungt på sistone för min Amitza har mått väldigt dåligt, hennes luftrörsproblem blev hastigt mycket sämre för ett par veckor sedan. Jag hade ute min goa veterinär förra veckan och sedan nästan en vecka går Amitza på medicin men det var först idag jag märkte en liten förbättring. Jag hoppas ni hjälper mig hålla alla tummar, tassar och hovar ni har för att hon blir bättre så jag får behålla hästen i mitt liv ett tag till. Jag vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan henne..

Nu ska jag samla ihop mina katter och krypa ner i sängen med en bra bok. Ha en fortsatt bra kväll mina vänner! Go natten!

Dela med dig!