Stalljouren Halland

Så heter mitt företag!! Känns helt ok trots att jag inte hade tänkt ha ett tilläggsnamn, men man kan inte få allt man vill ha här i världen eller hur? Så nu har jag f-skattesedel och företagsnamn, nu kan jag ta tag i allt det andra såsom bankkonton, försäkringar, telefon och allt annat som behövs. Det är mycket nu och jag vet knappt var jag ska börja. Men det är också kul och spännande! Hjärtat åker lite berg&dalbana från dag till dag och ibland från timme till timme men det är väl som det ska va, jag är ju inte mer än människa och jag slänger mig in i något okänt. Tur är dock att jag har många sköna människor i min närhet som har eget företag och hjälper mig med det ena och det tredje, utan dom vore jag nog helt bortkollrad.

På tal om något helt annat så tycker jag det är helt underbart att våren är på ingång!! Har ridit på vägar och till och med ett par stigar i skogen som varit isfria dom sista dagarna, helt ljuvligt!! Amitza spritter av vårkänslor och det har blivit många bockningar och många kast med huvudet (hennes sätt att visa att hon är glad!) den sista veckan. Vinterpälsen rasar av henne, jag är helt fascinerad av att det kan finnas så mycket hår på en häst. Jag borstar som en galning men ändå hänger det hår löst på henne när jag är klar. Helt hopplöst. Tur denna perioden bara varar några veckor för inte är hon vacker heller med lite vinterpäls som hänger i tovor och lite sommarpäls som är jättefin.

Nu ska jag gå och roa min kattunge (om jag nu kan kalla honom kattunge när han fyller 1 i april?) som kommer och lämnar leksaker vid mina fötter och tittar bedjande på mig. Det är uppenbarligen lekdags här!

Ha det gott tills nästa gång!

Dela med dig!