Sponsring

Jag vet inte riktigt om det jag sysslar med kan kallas sponsring för det är inte så många slantar det handlar om (tyvärr, men sådant är livet som fattig massör!) men jag antar att det räknas som det ändå. 

Jag har nämligen ett fåtal personer som får lite rabatt på behandlingar av mig. Det gäller folk som anlitar mig regelbundet, som pratar om mig och nämner mig till andra (det vill säga skaffar mig nya kunder emellanåt) och som sysslar med lite olika grenar. Det är personer som är väldigt duktiga på det dom håller på med och som har en bra och sund hästhållning!

Den yngsta är Felicia som är 16 år och fantastiskt bra på det här med hästar och främst på att hoppa dom. Förra året kammade hon och fjordingen Timmy hem ett helt gäng rosetter och jag var riktigt imponerad av dom! Mamma Anneli är en av dom som anlitat mig längst vilket känns riktigt roligt för i början var jag ju inte så duktig, i det här jobbet blir man bara bättre och bättre med tiden. Jag tror Felicia har en strålande framtid framför sig och det är väldigt roligt att få vara med på ett hörn av den resan!

Jeanette och underbara Count Down tillhör också detta gäng, ett kämparpar som går svår fälttävlan både i Sverige och internationellt, lite i motvind kanske då deras konkurrenter oftast jobbar heltid med hästarna och sporten medan Jeanette jobbar heltid som veterinär och tävlar “vid sidan av” vilket måste vara riktigt tufft! Count Down tillhör också en av mina tidigaste kunder och han har full koll på mig, så fort jag kommer in i stallet och lägger händerna på honom ställer han sig och somnar, den där dryga timmen är hans och bara hans och det vet han så väl!

Och så har jag även fantastiska westerntjejen Jenny på Ranchhästar som är helt makalös på att lösa “problemhästar” och rida in småttingar. Ett exempel är när det kom en häst med matte mycket senare än tänkt för att hästen var så svårlastad, Jenny tog tag i problemet direkt och efter 20 minuter går hästen på transporten själv när matte står kvar utanför!

Jag har även haft en dressyrkund på denna listan men som jag skrev i början kräver jag att det är regelbundna behandlingar och då det inte riktigt var det längre så är dressyrplatsen nu “ledig”. Med det sagt får ni gärna lämna intresse, jag har ju ett gäng dressyrmänniskor i min journalpärm! Och jag är även öppen för andra discipliner om någon sysslar med något helt annat!

En stor eloge och ett stort tack till dom kunder som tror på mig och det jag sysslar med! Nu kör vi för fullt ös in i årets säsong och håller alla tummar, hovar och tassar för ett bra gäng blågula rosetter!! :)

Dela med dig!