Ojojoj vad har jag nu gett mig in på??

Grejen är att jag håller på att starta eget och det var då bloggandet kom upp på förslag. Starta eget ja, mycket känslor med i det, hjärtat i halsgropen, spänning samt frustration för jag inser hur enormt mycket jag inte kan. Som ekonomi, fakturering, marknadsföring osv osv. Men men, jag lär väl mig. Och så finns det människor i min närhet som är guld värda, underbara Camilla som kan det här med ekonomi och som ger världens bästa peptalks när man vacklar, Catarina som kan det mesta som är värt att veta om internet och alla mina underbara vänner samt familjen som ställer upp för mig och det bästa av allt är att ALLA utan undantag är så positiva! Positiv energi är det bästa som finns!!

Vad ska jag hitta på då undrar ni kanske? Jo, mitt hjärta brinner för djur i allmänhet men hästar i synnerhet och efter att ha haft “vanliga” jobb i en hel massa år tänkte jag nu gå tillbaka till rötterna och jobba med hästar igen. Tanken är att ha en avbytartjänst för hästar. Så om du vill åka på en weekend-resa till Rom, tillbringa en vecka i Grekland eller varför inte bara ha en hästledig dag så kan du ringa mig så tar jag hand om hästen/hästarna. Enkelt och praktiskt. Jag har även planer på att utbilda mig till hästmassör (tänkte att det inte räckte att försöka lära sig sköta ett företag, ska även utbilda mig vidare mitt i allt annat) men det är en senare fråga.

Vem är jag då? Michaela Carlsson heter jag, en kvinna i sina bästa år (36 för tillfället) som tycker att det här med djur är det bästa som finns! I min lilla familj finns 1 häst samt 3 katter.

Hästen är en arab på snart 12 år som heter Amitza. Tack vare Kicki Linnell kom hon in i mitt liv för 8,5 år sen och hon är det bästa som hänt mig i hästväg, mitt livs häst helt enkelt! Alla som hävdar att araber är stirriga och hysteriska kommer på skam när dom träffar min tjej som är den coolaste tjej man kan tänka sig. Eftersom vi tillbringat så många år tillsammans är vi helt sammansvetsade och känner varandra utan och innan, den känslan är svår att förklara för folk som aldrig upplevt samma sak. Ni lär få läsa mer om henne framöver.

Katterna då? Jo, först har vi gammelkattan Alva som hunnit bli 8, på det 9:e. Mellan oss var det kärlek vid första ögonkastet, lång historia men ni lär få läsa den någon dag. Alva är en iskall tjej som gillar dom flesta & som gärna hänger över axeln på mig när jag grejar hemma. Hon har för vana att dela kudde med mig på nätterna också!

Olivia fyller 5 år i år. Hon kallas katten, myten, legenden eftersom hon är väldigt blyg och brukar hålla sig under sängen närhelst det är folk hemma hos mig så ytterst få har sett henne. Men när vi är ensamma hemma är hon världens goaste!

Sen har vi lillkillen Alvin som är familjens charmtroll tillika busunge. Han fyller 1 år i april och honom är det mycket fart i. Han ställer till jävelskap närhelst han har möjlighet och verkar nästan omöjlig att uppfostra med någon ordning. Men så tittar han på en med dom där stora ögonen och vips är han förlåten.. :)

Oj va långt det blev här, bäst att sluta innan ni somnar. Fortsättning följer..

Dela med dig!