Ny familjemedlem!

För några veckor sedan fylldes Olivias tomma plats ut då yrvädret Nova sprang in i våra liv! Och jag kan lova er att sprungit in i våra liv har hon verkligen gjort, bokstavligt talat, liksom hoppat runt och ställt till bus, hon är utan tvekan den busigaste katt jag haft men hon är samtidigt väldigt rolig! Och när hon äntligen lekt av sig är hon världens goaste och ska upp i knät, spinner för hela kvarteret och kan kela en evighet, det finns helt enkelt mycket känslor i vår lillasyster! 

Jag har även varit iväg på kurs med djupvågsmaskinen vilket var intressant, har fått en massa användartips på både häst och människa som används flitigt nu samt mött några nya terapeuter, alltid lika trevligt! Och maskinen går varm kan jag lova, den får göra skäl för sina laddningar! Det roligaste är ändå att lågsäsongen som brukar ligga djupt över mig i december har kommit av sig lite i år och det mycket tack vare denna underbara maskin, det tackar jag både den och er för!

Jag har även varit iväg och lärt mig hur man kan använda ett equiband som ypperligt träningsredskap, perfekt när man vill få hästen att trampa under sig ordentligt samt när hästen ska rehabtränas. Den kursen hölls av kompetenta Viveca Ewards på Svensk Hästrehab vilket även det var en trevlig ny bekantskap! Älskar all kunskap man samlar in genom att åka runt på kurser och få nöjet att träffa duktiga terapeuter, kunskapsbanken fylls på med både energi och nya synsätt! Jag handlade även ett equiband av Vivi som jag kan hyra ut till er vid behov, alltid kul med nya redskap i verktygslådan!

Tyvärr har jag inte mått hundra på sistone, jag är väldigt trött och sliten, till och med såpass att läkarna vill sjukskriva mig men då det inte är ett bra alternativ som egen företagare kör jag på även om jag försöker ta det lite lugnare. Att jag nämner det här är för att på förhand be om ursäkt om jag skulle glömma er, minnet har nämligen tagit lite stryk så om jag inte skriver upp saker direkt glöms dom raskt bort. Däremot kan jag berätta att efter att försökt ta vara på varje ledig stund och om möjligt tillbringa den på soffan med bra böcker och katterna mår jag betydligt bättre idag jämfört med för ett par veckor sedan, det tar sig så sakteliga!

Där har ni fått en liten uppdatering. Nu är det nog bäst jag går och tittar efter vad Nova hittar på, blir alltid lite misstänksam när hon inte springer runt över tangentbordet när jag sitter vid datorn! Ha det gott tills vi hörs igen!

 

 

Dela med dig!