Mer eller mindre..

Precis så är det på jobbfronten. Ena veckan har jag många hästar, andra har jag kanske bara en.. Det hade ju onekligen varit bättre om det var många varje vecka!

Men jag har blivit duktig på att kolla efter och handla på extrapriser och lagar all mat hemma även om matlagning inte är ett intresse.. alls..

Mina fina vänner och släktingar har sett till att jag kommer ut lite på byn ändå emellanåt. Härliga Linda och Ann-Louise bjöd mig på middag på Ocean häromkvällen, mycket trevligt!! För er som inte vet så ligger denna restaurang på Skrea strand och vi fick se en fantastisk solnedgång i havet när vi åt, det går inte av för hackor!

En kväll ville syrran att vi skulle äta kvällsmat på stan vilket vi gör det ojämna mellanrum för vi hinner inte umgås så mycket annars. Jag sa att tyvärr har jag inte pengar till det och då bjöd hon mig på det! Äkta syskonkärlek? ;)

Och som grädde på moset så hade dom goda vännerna Vladde och Alex båda fyllt mer eller mindre jämt under året och bjöd på rejäl fest på Laxen, enligt mig stans, om inte tom västkustens, bästa restaurang. Är ni i Falkenberg bör ni besöka stället, underbart god mat och urtrevlig personal. Dom bjöd på allt och det var en mycket trevlig fest som lär kommas ihåg i många år!

Som ni förstår är jag bortskämd med härliga människor i mitt liv, jag är skyldig dom stort tack! Jag får definitivt bjuda igen vid tillfälle! Det är även ett plus att få träffa alla som jag knappt hunnit se i sommar pga tokmycket jobb.

På tal om något helt annat så fick Amitza i söndags äntligen, efter 4 månader i “ensamhet”, över kompisarna i sin hage igen! Det blev ett glädjande återseende som bla firades med att springa runt galet mycket i hagen i vad som kändes som en hel evighet för oss tvåbenta som blev lite oroliga där vi stod mitt i rusningen! Så nu är ordningen återställd!

Nu ska jag traska ut på en promenad tänkte jag, något måste jag roa mig med när jag inte har jobb att ta itu med. Sköt om er!

Dela med dig!