Kurs = roligt!

Jag har varit på kurs igen och insåg att det var alldeles för länge sedan för oj va roligt det var! Bilen och jag tog oss upp till Husaby hästklinik för en Diagnostiseringskurs för Charlotta Lindgren som har många strängar på sin lyra, hon är equiterapeut men även bland annat akupunktör och har hållit på i ett gäng år så där finns massor av kunskap att ta del av!

Vi fick lära oss att känna igenom alla leder för att upptäcka eventuella fel och viss mobilisering och till skillnad från många andra kurser var det väldigt mycket praktik så för en gångs skull fastnade det mesta (jag är en praktisk människa och har svårt för det teoretiska, behöver känna och klämma för att lära mig!). Det var oerhört givande och om Lotta får för sig att hålla fler kurser skulle jag skriva på direkt!

Förutom denna toppenkurs har dom sista veckorna varit tunga. För 3,5 veckor sedan fick jag ta bort min älskade katt Olivia efter en olycka som troligen gav henne en hjärnblödning. Alva saknar sin kompis väldigt mycket och har letat efter henne sedan dess, det var först i fredags som hon och Alvin började leka igen. Olivia lämnade ett tomrum efter sig, det är inte längre någon som ligger på mina fötter på nätterna och ingen som pratar med mig i soffan (hon var inte så bra på att jama så hon pratade istället).

Jag har även lyckats dra upp en gammal muskelbristning i ryggen och Amira har sträckt sin rygg så man kan väl lugnt säga att det inte går så bra just nu.. Men det kan ju bara bli bättre?! Jag har exvis jobb inbokat till ca en vecka in i september och det är inte många lediga dagar under dessa 3 månader, jättekul! Bland annat ska jag till Ranchhästar för inte bara 1 utan 2 läger i år och prata om massage och Biolight samt massera hästar vid önskemål! Jag vet inte om det finns platser kvar men finns det det kan jag varmt rekommendera Jenny!

Nu ska jag duscha av mig dagens hästhår och hitta en bok att försvinna i! Ha det gott tills vi hörs igen!

Dela med dig!