Jag vill kunna allt – nu!!

Jag har aldrig haft läshuvud, någonsin. Mina betyg i skolan var rätt usla för att säga det milt..

Mitt stora problem är att trots att jag läser om något jag tycker är jättespännande och kul fastnar tyvärr bara en bråkdel av det jag läser.. Detta är lite jobbigt för det gör att jag får plugga ofta, faktiskt mest alltid. Lediga eller halvlediga dagar (som idag) sitter jag med anatomiböcker framför näsan och igår satt jag och läste på om lite bra träning för olika muskelgrupper, ändå är många av dom helt borta ur skallen idag.. Det jag rekommenderar kunder nästan dagligen att träna på sitter ju så klart, dom vanliga övningarna jag tycker är toppen har jag lätt att komma ihåg men allt det andra – borta..

Jag kan bli oerhört frustrerad när jag sitter och läser igenom anteckningar och hittar något som kunde hjälpt en häst för flera månader sedan, en häst som kanske är såld när jag läser det, allt för att jag inte kan hålla kunskapen i huvudet. Jag önskar så otroligt mycket att jag haft ett bättre läshuvud. Om någon har ett säkert tips för att öka hjärnkapaciteten tar jag gärna emot det!

För saken är den att jag älskar mitt jobb så galet mycket, det är givande, spännande och intressant! Jag träffar så många härliga hästar där ute och jag vill kunna hjälpa precis varenda en av dom.

Det bästa när man är en virrpanna som jag är att ha underbara kolleger att dela med, diskutera om och få hjälp av, min klippa i livet heter Louise och är både häst- och humanterapeut. Jag avskyr att prata i telefon men Louise måste jag prata med, dels råkar hon bo i Växjö (!), dels hjälps vi åt så gott vi kan med alla kluriga hästar vi råkar ut för. Louise är dessutom väldigt duktig på trav vilket är ett område jag inte kan skryta med alls. Så bor ni i Växjö-trakten och behöver hjälp av en duktig terapeut kan jag varmt rekommendera denna duktiga tjej!

Sen måste jag säga att det är ett privilegium att känna flera veterinärer som jag kan rådfråga om saker som dyker upp, det är så otroligt skönt att ha backup ibland när man pratar med kunder och det känns alltid skönt när man kan få en andra åsikt av någon med massor av studieår bakom sig. Ett stort tack till er alla, ni vet vilka ni är, ni är guld värda!

När jag tänker efter är det rätt häftigt att ha ett så kompetent nätverk omkring sig, tänk vilket privilegium för lilla mig! Med detta i ryggen ska jag nu ta kväll och inte plugga något mer idag (tror jag). Ha en fortsatt härlig onsdagskväll mina vänner!

Dela med dig!