Insnöad??

En gammal kompis till mig undrade häromdagen om jag var insnöad. Jag misstänker att han menade med tanke på allt hästsnack så jag får nog försvara mig och säga att jag inte är totalt insnöad, har nog bara snö upp till, hmm, ja hakan ungefär. Sen tycker inte jag att det är så konstigt att bloggen främst handlar om hästar med tanke på att företaget riktar sig till hästfolk? Men men, bara för att visa att jag inte är helt insnöad så kan jag ju försöka visa att jag har andra intressen med. :)

Exvis var jag idag på bokrean och handlade en hel hög med böcker. Ni som är lite smarta inser raskt att böcker är något jag nyttjar! Och böcker tenderar att handla om saker man gillar (i alla fall om man köpt dom själv) och idag kom jag hem med böcker som spände mellan historia, deckare, biografier och små humorböcker. Någon enstaka vanlig roman fick följa med hem också samt en bok om arkitektur. I mitt hem finns väldigt många böcker, så många att bokhyllorna hukar under tyngden och jag vet att det kommer att bli ett tungt flyttlass den dagen jag hittar mitt drömhus.

Hus ja, ett annat intresse som nästan har blivit maniskt. Jag har letat hus i några år nu men är lite kräsen. Drömmen är ett gammalt torp eller en hallandslänga med i runda slängar runt hundra år på nacken. Dom husen går att hitta men ofta är dom sönder-renoverade. Jag tycker det är kul att måla och greja så ett renoveringsobjekt är inget hinder, men det får inte vara för förfallet eller för sönder-renoverat. Jag antar att mitt historia-intresse lyser igenom även här? Min lägenhet är fylld med möbler från främst slutet av 1800-talet och jag tror faktiskt att dom längtar efter ett hus dom passar in i! Nåväl, råkar ni springa på mitt drömhus kan ni ju alltid tjoa till!

Musik är en av mina största passioner och till största delen lyssnas det på hårdrock! Lite blues, soul och klassiskt blandar sig in i leken ibland men hårdrocken dominerar. Men väl där så lyssnas det på allt från rock´n´roll till dödsmetall! Jag går inte på jättemånga spelningar längre men några om året ser jag till att hitta vägen till.

Mina vänner ligger mig varmt om hjärtat! Det bästa som finns är en kväll där man umgås med människor man verkligen trivs med. Det behöver inte vara mer komplicerat än god mat, ett par goa öl och trevligt sällskap för att jag ska trivas. Eller varför inte en kopp kaffe med bästa vännen som av någon underlig anledning valt att bosätta sig i Skåne, inte alls praktiskt med tanke på att jag bor i Falkenberg.. Men vi försöker hinna ses några gånger om året. Hon föder för övrigt upp otroligt trevliga katter av raserna Oriental och Siames om ni letar katt!

Nu blev det visst lite långt igen. Jag har fler intressen men dom kan vi spara till en annan dag. Hoppas jag bevisat att jag är lite mer än bara hästgalen! Tills vi ses igen!

Dela med dig!