Har landat lite..

Det var ett tag sedan jag skrev något här nu men det har tagit en stund att smälta alla nya intryck. Kursen var helt fantastisk! Efter 2 dagar var jag beredd att packa ihop mig och åka hem för det var så otroligt mycket information på en och samma gång och jag var övertygad om att jag aldrig skulle kunna lära mig allt. Men jag blev kvar och det ångrar jag inte en sekund. En väldigt givande kurs!

Jag har en hel hop med anteckningar som jag försöker få ordning på och jag gör mitt bästa på att plugga in muskler på latin i mitt lilla huvud (har inte pluggat latin sedan Munkagårdstiden så har glömt hur man gör). Det värsta är att jag har missat så himla mycket. Det var så mycket information så en del saker hann inte fästa sig i mitt anteckningsblock innan Lollo Persson (läraren) gick vidare till nästa punkt… Så när jag sitter och renskriver ska det googlas en del och skrivas mail till kurskamrater med dumma frågor så det tar lite tid.

När jag var på kursen vågade jag inte trycka så mycket på hästarna vi fick öva på, lite feg blev jag där. Väl hemma igen så har jag världens snällaste lilla arab som så snällt låter mig trycka, fixa och greja med henne och jag känner att jag börjar få ett litet hum om hur hon hänger ihop. Behandlingen börjar så smått fastna i huvudet med även om jag missat en del grejer även där.

Det var även riktigt roligt att träffa så många sköna människor och få några fler facebook-vänner! Det är alltid lika roligt att träffa folk som inte håller på inom samma hästnäring som man själv, man får idéer till både det ena och andra! En särskilt skön tjej var Louise som jag haft kontakt med sedan hemkomsten, ska ta volvon och hälsa på henne vid tillfälle, hon bor praktiskt nog utanför Växjö så det är inte så långt från mig!

Nu ska jag ta och samla ihop mig för ett nattpass på ostfabriken. Ha det gott tills vi hörs igen!

Dela med dig!