Gott & blandat!

Jag har kommit på att jag verkligen trivs med att planera dagarna själv, tror jag borde blivit egen företagare för längesedan! Än så länge har jag inte kunder så jag klarar mig men jag har ett sparkonto att ta av (än så länge) och tycker verkligen att livet är underbart trots en viss ekonomisk stress. Det börjar bli en liten slant på företagskontot med så snart kan jag nog ta ut i alla fall en liiiten lön, det kommer att kännas stort!

Vad har hänt sedan sist då? Joo, jag har masserat några hästar hos härliga människor, vissa verkligen brinner för sina djur och dom människorna hamnar högt på min gilla-lista! Och min belöning är att se hästar som varit reserverade och försiktiga mot mig tycka att jag är en bra tjej samt att se hur mycket bättre dom blivit rörelsemässigt och muskelmässigt. Om det inte vore för att man behöver äta skulle jag kunna göra detta gratis, så givande är det!

Jag var och masserade en kille i måndags som heter Hebbe, egentligen Hep Star men Hebbe är lite enklare. Han var så skön! För varje liten spänning som jag släppte (och han hade inte många) så gäspade han helt tokigt mycket, jag skrattade gott! Matte Rosmarie Bengtsson hämtade kameran och fick några riktiga härliga kort på oss, med hennes välsignelse ligger dom ute både här och på facebook-sidan! Tusen tack!

Min ständigt återkommande kund Count Down var på Flyinge med sin matte Jeanette Odlander och tävlade i NM och dom blev uttagna till det svenska laget!! Stort! :) Jag åkte ner och tittade på terrängen vilket var väldigt roligt! Svenska laget tog för övrigt guld på söndagen, stort grattis till er!

När jag ändå var i skåneland passade jag på att hälsa på bästa vännen Cilla vilket verkligen behövdes, det var alldeles för länge sedan. Goda vänner kan man inte få för mycket av eller träffa för ofta! Jag väntar fortfarande på dagen då hon flyttar tillbaka till Halland där hon hör hemma. ;)

Nu ska jag bege mig iväg så fortsättning följer!! Ha en go dag!

Dela med dig!