Goa kunder!

Dagens ämne är något jag upplever dom flesta veckorna! Att det kan finnas så många människor där ute som sätter sina djur först gör mig alldeles varm i hjärttrakten!

För att nämna en så är det alltid roligt att komma till Jenny Hansson på Ranchhästar ute i skogen i småland. Eftersom jag har en bit att köra försöker hon få fram några hästar när jag ska komma så det blir lönt för mig att sitta i bilen en timme enkel väg. Hennes hästar är väldigt väluppfostrade och hanterbara vilket är ett stort plus!

Och det roliga är att nu har hennes grannar börjat komma körandes med sina hästar när jag ska komma, om ni visste hur rörd jag blir av detta! Det är ett stort privilegium att få massera alla trevliga hästar där borta! Och jag kan ta död på myten att smålänningar är snåla för dom lägger mer än gärna pengar på sina hästar för att dom ska få ha det bra!

En bonus hos Jenny är att det serveras fika och mat med ojämna mellanrum (tiden har en tendens att försvinna när man är på Saxnäs så emellanåt blir mattiderna lidande). Och när jag har en stund över eller vilar lite mellan massagekunderna är det alltid kul att se Jenny träna både hästar och människor, hon är väldigt duktig på sitt jobb!

Jag bad för ett tag sedan frivilliga kunder att skriva några rader om mitt jobb som kan ligga på startsidan på hemsidan. Några av dom skickade sms till mig och det var också roligt, av 3 olika personer fick jag 3 helt olika kommentarer. Även detta värmer mitt gamla hjärta så stort tack till Jeanette, Louise och Sara! Jag blev lovad fler kommentarer och väntar fortfarande på dom om ni andra läser detta! ;)

Och så finns det dom härliga kunder som skickar uppdaterings-sms om hur det går för hästarna efter att jag åkt hem. Jag får alltid ett stort leende på läpparna när det ramlar in sms där det står något såsom att hästen är mjukare än någonsin innan, mycket gladare eller hoppar som aldrig förr. Små ord som gör min dag!

Så ett stort tack till alla mina goa kunder, det är ni och era hästar som gör det här till det roligaste jobbet som finns! Tack för ert förtroende!

Dela med dig!