Fullt ös!

Det har det verkligen varit sedan sist, den nya maskinen har gett mig massor av nya kunder och en ökad arbetsbörda som gör att jag börjar hoppas på att snart kunna släppa ett av mina tre jobb och gå ner till lite mer normala två jobb! 

Jag måste säga att den här djupvågsmaskinen, den är helt enkelt helt fantastisk! Bara idag har jag fått höra av två nöjda kunder att dom mår mycket bättre, en människa känner sig mycket rörligare och en häst var mjuk och väldigt glad vid jobb! Och såna här meddelanden får jag nästan dagligen nu, det är en enorm egoboost, för även om maskinen gör mycket av jobbet så är det ändock jag som klurar ut vart jag ska köra med den för att få till en optimal behandling. Och jag lär mig nya grejer hela tiden när jag börjar tänka i muskelkedjor och funktioner, detta har gjort att jag dom senaste dagarna när det varit lite lugnare har pluggat en del anatomi igen för att friska upp minnet (som är uselt mest alltid!).

I helgen ska jag ihop med tre andra tjejer åka upp till Sätra Brunn i Sala och lära mig mer om hur maskinen funkar, en dag på häst och en dag på människa, det ska bli riktigt roligt! Och tänk vad jag ska kunna optimera behandlingarna sedan!

Förutom en massa jobb med denna mirakelmaskin har jag bland annat varit på Ranchhästar igen för jag har för första gången sponsrat en tävling, en djupvågsbehandling stod med på prisbordet! Jenny passade även på att utnyttja mig som fotograf (jag var inte så svår att utnyttjas ska tilläggas) så jag tillbringade hela dagen med att titta på superduktiga hästar och ryttare i en ExCA-tävling, riktigt roligt måste jag säga! Och till skillnad från vissa andra tävlingar jag hängt på genom åren så var det genomgående temat denna dag en genuin glädje för hästarna och sporten, alla var glada för varandras framgångar och stöttade varandra när det gick mindre bra. Härligt att se och bara för andra att ta efter, mer glädje i våra underbara hästsporter tack!

Ha det härligt tills vi hörs igen och har ni inte testat min nya maskin än så kan jag varmt rekommendera den!

Dela med dig!