Ett gigantiskt pussel!

Det är vad mitt liv har blivit, jag har ett evigt pysslande med att få alla bitar att passa ihop. Ibland kan jag få för mig att bli lite avundsjuk på folk som går till jobbet, jobbar sina timmar och sedan är lediga men så jobbar jag själv en sådan dag på återvinningen och inser snabbt att jag älskar mitt fria/bundna liv ändå!

För jag kan, som denna helgen då jag har ett avbytarjobb, ha ett jobb på morgonen, ta hand om min egen häst, åka hem för att äta och byta kläder och sedan åka iväg till en kund för att köra Biolight. Åter hem för någon timme innan jag åker iväg på ett annat jobb för att sedan åka och ta in hästarna jag passar och efter det, ja jag då kan jag ta kväll!

Därför är jag väldigt tacksam för dom kunder som, ibland med kort varsel, kan skjuta på sin behandling en timme eller till och med byta dag för att jag ska få ihop det här pusslet, tusen tack till er!

Även mina vänner blir drabbade då jag knappt hinner träffa någon längre, vissa umgås jag med på telefon, andra via sms och åter andra får hålla till godo med uppdateringar på facebook. Men det är väl då man sållar ut dom som är något att ha, inte sant? ;) Förhoppningsvis så ska jag få lite mer struktur i livet så småningom men just nu behövs alla pengar in och då får det bli så här.

Biolighten har gjort att jag, som i vanliga fall har lågsäsong nu, jobbar som aldrig förr! Det går ju även att köra med den på människor och jag har testat några olika varianter nu, bland annat diskbråck, inflammation i knä och ledband och ömma muskler. På häst har jag kört på muskelbristningar, hovsprickor och väldigt spända muskler med gott resultat.

Mycket nytta gör den bland annat genom dräneringsprogrammet som hjälper lymfsystemet att ta hand om vätskan i skadade kroppsdelar vilket gör att man blir mer rörlig och smärtfri och sedan kan träna upp det skadade stället. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med köpet!

Amira har blivit lite lidande när jag jobbar så mycket men vi är ute i skogen ca 2 dagar i veckan och har väldigt roligt! Hon tycker det är otroligt kul både att trava och galoppera och får hon välja ska vi göra det mest hela tiden! Dessutom tycker hon det är så roligt att vara ute så hon vill aldrig gå hem, alla möjliga omvägar som hittas på vägen hem ska undersökas!

Nu ska jag göra lite nytta här hemma innan det är dags att åka iväg igen! Ha en go lördag mina vänner!

Dela med dig!