Ett fantastiskt år!

Det måste jag säga att 2014 varit. Jag har fått många fler stamkunder, antalet hästar som fått hjälp blev väldigt många när man räknade ihop dom och jag har lyckats ta ut en liten liten lön i några månader nu!

Förra året hade jag Årets solskenshistoria att berätta i slutet av året men i år är det inte en historia som står ut, det finns nämligen många så jag kan inte nämna bara en. Jag har masserat hästar som blivit utsatta för misshandel, hästar som haft magsår, hästar med rörelsestörningar där veterinärerna gått bet men jag lyckats laga hästarna och mycket mycket mer. Ni förstår nog varför jag älskar mitt jobb?

Årets värsta händelse var att jag förlorade min bästa kompis. Det hugger fortfarande till i hjärtat när jag ser en bild på Amitza och hon fattas mig varje dag. Nackdelen med att älska sina familjemedlemmar så mycket är att hjärtat går i bitar när man förlorar dom och det blir aldrig riktigt helt igen. Men vi fick 11 underbara år ihop och jag försöker tänka på dom åren istället för att tänka på tomheten hon lämnade bakom sig.

Jag hade tänkt vara utan häst ett tag när Amitza dog men det gick inte så bra för mig, livet blir väldigt tomt utan häst och nästan 5 veckor efter att Amitzas kvarlevor begravdes kom Amira in i mitt liv! Jag har alltid sagt att jag aldrig någonsin vill ha en skimmel men Amiras personlighet ändrade på det. Hon är nyfiken, social, snabb i huvudet och väldigt känslig (hon påminner med andra ord väldigt mycket om Amitza). Lilla Amira är väldigt rolig att hålla på med, hon älskar att jobba och fattar väldigt fort vad jag ber henne om så köpet blev ett lyckokast! Ni kommer få höra mycket mer om henne under nästa år!

Med denna korta sammanfattning tycker jag att vi kör med full fart framåt in i 2015. Jag önskar mig mer kunder, många härliga hästmöten och, varför inte, fler fikastunder!! ;)

GOTT NYTT ÅR till er alla och tack för att ni hjälper mig fullfölja min dröm!!

Dela med dig!