Ett evigt pluggande..

God morgon mina vänner!

Denna veckan tycks inte riktigt gå min väg, jag borde egentligen vara i stallet just nu och rida min lilla häst men vår gårdsplan samt vägen uppe vid stallet ser just nu ut som en väldigt knagglig isbana så Amitza har fått lite oplanerad ledighet. 

Jag har fått in en bra rutin när jag är ledig från Arla. Jag börjar dagen med att plugga ett par-3 timmar för att sedan åka upp och fixa stallet. På vägen hem handlar jag om det behövs, åker hem och äter lite och pluggar någon timme till. Sedan blir det en promenad innan ljuset försvinner för att sedan laga middag och plugga lite till.

Och anledningen till att pluggandet tar så stor plats i mitt liv just nu beror på att teoriprovet närmar sig med stormsteg och jag måste erkänna att jag är lite nervös för det. Jag har aldrig varit bra på att läsa in grejer, har alltid haft svårt för teori även om det är något jag är intresserad av. Och det här är något jag verkligen vill syssla med så det är nog det viktigaste prov jag laddat för någonsin, förutom körkortet.. Men jag hoppas och tror att om jag bara tragglar allt tillräckligt många gånger så borde det fastna någongång! Sen tror jag att det bara är bra att ta en chokladbit eller 3 när man sitter där, kan nog inte gå fel?! ;)

Jag blev väldigt varm i hjärtat igår när jag var och masserade en finfin fälttävlanskille och hans matte berättar att han alltid känns väldigt mjuk i ridningen dagarna efter jag varit där, det gör mig så glad när massagen verkar! Sen måste ju sägas att just denna kille är en av dom bästa kunder jag har, hans musklatur är jättefin! Jag har sagt det innan men det tåls att sägas igen, allsidig träning är oslagbart! För som alla vet så går fälttävlanshästar väldigt allsidig träning och Count Down är ett levande bevis på att det funkar! Jag tackar för förtroendet och hoppas jag har möjlighet att se detta härliga par på i alla fall ett par tävlingsbanor i år!

Nu får jag nog ta tag i mitt liv så jag hinner med allt som ska hinnas med innan ostfabriken väntar. Ta det lugnt i ishalkan!

Dela med dig!