En himla massa jobb!

Det har jag nu, en massa jobb alltså. Vissa nöjer sig med ett, jag har just nu…fyra… Hur gick det till nu då?

Jo, mejeriet bestämde sig plötsligt för att dra in dom flesta av mina timmar så jag stod utan någon egentlig fast inkomst, inte det bästa scenariet. Men jag är inte den som är den utan slängde ut en förfrågan om jobb på facebook och hade inom 2 dagar fått erbjudanden om tre jobb vilket gjorde mig väldigt glad!

Följden blev att jag förra veckan provjobbade på återvinningen i Falkenberg och tydligen skötte mig ok för jag fick tack och lov timmar där! Med andra ord jobbar jag nu med företaget, på återvinningen, på mejeriet och säljer lite aloe vera-produkter. Det gäller att hålla igång så man inte blir rastlös! ;)

Jag har även hastigt och lustigt beställt en Biolight så snart kan ni och era hästar få biolight-behandling av mig också! Det ska bli spännande att prova den för jag har hört många som har positiva erfarenheter av behandlingarna och då jag själv har ett gäng skador så ska maskinen testas ordentligt!

Nu kanske ni förstår varför jag blivit dålig på att uppdatera bloggen, jag har haft en del att stå i! Och det räcker inte med det jag nämnt här, det finns fler projekt på gång och förhoppningsvis har jag tid att sitta med det någon dag så ni får se prov på det också snart!

Med Amira går det jättebra, vi är ute i skogen ca 2 dagar i veckan och har börjat trava, det tycker hon är så roligt att hon bara vill trava hela tiden! Undrar just hur det ska gå när vi börjar galoppera? Hon är väldigt duktig och lär sig allt fort och tycker det är riktigt kul att traska (eller helst trava) runt i skogen. Vi roar oss lätt med andra ord!

Nu ska jag fixa i ordning hemmet innan jag slår mig till ro i soffan  någon timme med katterna. Ha en go kväll!

Dela med dig!