Djupvågsmaskin!

Jag fick låna hem en djupvågsmaskin en vecka för att testa och den var helt enkelt för bra för att inte skaffa så nu har jag en egen! 

Jag har fått fantastiska resultat bara på en behandling, för att nämna ett fåtal så har en häst som haft problem med spänningar i nacken helt blivit av med dom! En annan har varit väldigt stel i bäcken-området men det lossade superfint och killen i fråga tyckte nästkommande hoppträning var jättekul och busade runt bra! Min egen avskydde maskinen första gången jag körde på henne men redan andra gången tyckte hon den var helt ok och kan man vända över henne kan man nog vända över alla!

Jag har även kört på några människor, en hade svårt att vrida huvudet åt ena hållet, hon hade träningsvärk dagen efter men två dagar senare kunde hon vrida huvudet utan problem. En annan har tennisarmbåge och har blivit bättre på en behandling och ska snart tas igen. Sedan har jag kört på ett par hästmänniskor (som alltid är stela och har ont någonstans) och alla utan undantag är nöjda med resultatet! Ni kanske förstår varför jag skaffade en maskin?! :) Är ni nyfikna och vill läsa mer om behandlingen kan ni gå in på länken Djupvågsbehandling.

Förutom djupvågsbehandlingar har livet sprungit på i 180 km/h dom senaste veckorna vilket gjort att jag är väldigt trött och sliten nu men det är så otroligt kul att kunna hjälpa andra så då jobbar man gärna massor av timmar. Med det sagt måste jag erkänna att jag längtar efter andra veckan i september då jag tänkte försöka ta ledigt en vecka för återhämtning!

Jag har även haft äran att föreläsa om massage och hästanatomi på två läger hos Ranchhästar och Jenny Hansson. Det är alltid lika nervöst (prata inför folk är inte riktigt min grej) men jag har ju lite koll på vad jag sysslar med så när jag väl börjar prata brukar det rinna på rätt bra ändå. Jag tycker det är väldigt kul att träffa alla härliga människor som tar sig till Saxnäs för några dagar med bara hästprat och hästaktiviteter, det är inte en tråkigt stund där. Sedan måste man ge Jennys karl Andreas en enormt stor eloge för den otroligt goda maten han fixar och hans mamma Ann-Marie som bakar jättegod fika! Som ni förstår blir man lite bortskämd där borta i småland! (ska ni bara åka på ett läger ett år kan ni kanske gissa vilket ställe jag rekommenderar?!)

Nähä, nu har jag babblat klart för denna gången, nu ska jag umgås med mina katter som tyvärr, liksom min häst, blir lite bortglömda när arbetsbelastningen är hög. Ha det gott tills nästa gång!

Dela med dig!