Det luktar vår!

Fåglarna kvittrar, solen värmer, snödroppar och krokusar blommar för fullt och gräset har börjat visa sina första gröna strån, ja jag har till och med sett maskrosornas första blad! Vem älskar inte våren?

Amitza är som jag, full av energi just nu, detta är vår favorit-årstid och rundorna i skogen blir långa och många för tillfället. Idag fick min lilla solstråle bestämma rundan vilket resulterade i en himla massa galopp och en hel del klättring, när hon skulle välja väg hem tog hon den längre, besvärliga vägen! Man kan inget annat än gilla den lilla kraken!

Samtidigt har jag börjat få lite ont i magen. Den där fången spökar och jag vet knappt om jag vill att det ska bli sommar igen eller inte. Ärligt talat har jag ingen aning om hur jag ska lägga upp våren och sommaren i år, det enda jag vet är att jag inte vill att min häst ska få gå ensam och olycklig en sommar till.

Gräset har som sagt börjat spira lite och Amitza har fått äta några strån när vi kommer hem från ridturen men det är med tungt hjärta jag låter henne ta några tuggor. För jag vill inte att hon ska bli en häst som går i en sandhage året om, jag vill att hon ska kunna äta lite grönt utan att bli sjuk. Usch vilket dilemma.. Tror jag skjuter det bak i huvudet en stund till och njuter av vårkänslorna så länge.

Helgen som gick var jag hos min kära kollega Louise och gick igenom lite massage-grejer. Vi pratade häst och knådade häst, tränade häst och klämde på häst! Jag fick även se henne träna en travhäst hon har i träning hos sig, det var väldigt roligt då jag inte har särskilt bra koll på travsvängen! Hon fick en del korkade frågor tror jag! ;)

Annars är mitt liv lugnt, alldeles för lugnt faktiskt, jag hade gärna jobbat en hel del mer. Med andra ord får ni anlita mig flitigt! Det känns bra att tävlingssäsongen snart rullar på så det blir mer liv i luckan. Det är lite konstigt att ha gått från att ha jobbat massor i ett par år till att ha det jättelugnt. Jag vet ju inte vart jag ska göra av mig!

Så, nu vet ni läget. Vårkänslor, långa ridturer och vilja att jobba! Ha det gott mina vänner och njut av sol och värme!

Dela med dig!