Det är mycket nu..

Nu var det visst ett tag sen jag tog upp er tid, dags att göra något åt det!

Det har varit en hel del på sistone, ska försöka ge er en uppdatering på läget. Jag har dessutom jobbat nattpass på Arla vilket brukar innebära flera sömnlösa dygn för mig vilket med andra ord ger att jag inte orkar så mycket som jag brukar.

Jag har en hel del på gång just nu. Idag var jag inne och fixade bankgiro och konton samt försäkring, så nu kan jag jobba utan att behöva tänka på försäkringsdelen och det bästa av allt, jag kan ta betalt för jobbet! Det är ju ändock det ett företag går ut på, att kunna leva av det!

Jag har även varit på en information/kurs om eget företagande som Skatteverket hade i Halmstad. Jag tyckte informationen var bra (förutom någon längre bak som satt och ställde frågor om hur man skulle slippa betala skatt hela tiden, vill man gå en “smita från skatten”-kurs kanske man ska ta kontakt med en kvalificerad skattesmitare istället för att ställa frågor till personal på Skatteverket?) Men jag måste erkänna att jag fick kalla fötter när jag gått därifrån och hela vägen hem funderade jag på om jag verkligen vill göra detta. Allt prat om skatter och moms går rätt över huvudet på mig känns det som. Tack och lov finns det underbara människor i min närhet som får mig på rätt spår igen så jag gaskade upp mig och fortsatte planerna!

En kompis, bäste Peter Möller, var med mig i stallet en dag och tog lite kort på Amitza och mig. Jag gillar inte riktigt det där med att va med på kort, tvärs om så avskyr jag det. Känner mig bara obekväm och dum. (däremot älskar jag att ta kort själv med det är en annan historia) Men han lyckades fånga oss på några och Amitza blev riktigt riktigt bra!! Tusen tack till Peter!

Catarina Ytterlid ska hjälpa mig med hemsidan och jag måste säga att hon är en idéspruta utan dess like, positiv och full av energi! Det är riktigt härligt för positiv energi behövs när det är mycket i livet. Som ni förstår håller då hemsidan så smått på att ta form och om jag får kalla fötter av skatter och moms så måste jag säga att det är riktigt roligt att tänka på hemsida och dylikt! Har ni funderingar på en hemsida eller vill ni bara kolla vad Catarina går för så gå till www.ytterlid.se!

Företagsloggan är viktig, jag satt hemma själv och försökte få ihop något vettigt men fick inte ner det på papper som fanns i huvudet på mig. Gick och funderade på detta dilemma några dagar tills kom jag på den briljanta idén att ringa Robban Duphorn, en grym tatuerare som gjort mina tatueringar och följdaktligen har lite koll på vad jag gillar. Var och lämnade lite bilder och förklarade mina idéer för honom och nu går jag spänt och väntar på resultatet!

Så, där har ni en uppdatering av läget. Ha det toppen tills vi hörs igen!

PS) Jag väntar fortfarande på att min första kund ska ringa så var inte blyga.. ;)

Dela med dig!