Bästa deltidsjobbet!

Det har jag definitivt fått nu, jag jobbar nämligen sedan några veckor tillbaka deltid hos Gårdsveterinärerna i Slöinge. Det finns bara plus med detta jobbet, det innebär att jag får jobba med härliga hästar, får och katter i vacker miljö för trevliga veterinärer som månar om sina djur och en extra bonus är att det bara är tre km hemifrån! Där tar jag hand om deras hästar, ser till att fåren har mat och vatten och får ibland köra traktor vilket jag inte har gjort sedan våren 2002..! 

Detta innebär att jag på tisdagar bara kan ta någon enstaka massagekund i närheten av Falkenberg på eftermiddagarna då jag alltid jobbar på tisdagarna och så jobbar jag två helger i månaden och då gäller samma sak. Som vanligt försöker jag alltid lösa tider om jag har möjlighet, ni får höra av er och kolla av läget bara!

Jag har en intensiv period just nu, alla mina kunder verkar plötsligt kommit på att tävlingssäsongen står runt hörnet och att hästen skulle varit genomgången helst i förrgår så jag har jobbat tokmycket det sista. Jag blir lika förundrad varje år över att alla kommer på detta ungefär samma vecka?! Men det är så otroligt kul att vara ordentligt igång igen, jag älskar verkligen mitt jobb!

Min lilla prinsessa Amira har tyvärr fått “lida” lite av min brist på tid vilket har resulterat i att jag nu har en extremt pigg tjej som på våra promenader både taktar och bockar runt i glädjeskutt sisådär var 50:e meter, allt för lite spänning i vardagen! ;) Meningen är att jag ska börja rida henne ordentligt igen rätt snart men jag tänkte att vi kör igång med promenader, markarbete och lite longering först och sedan får väl till och med jag sätta på både sadel och träns innan jag hoppar upp, för säkerhets skull. Men hon är väldigt trygg i sig själv, idag mötte vi en skogsmaskin och trots att han bara var några meter ifrån oss och körde sakta mot oss så var Miran mer intresserad av att smaka på grangrenarna han tappat i diket än av maskinen, hon är ingen hysterisk arab direkt!

Nu är jag ikapp med allt pappersarbete så nu ska jag ge mig själv ledigt resten av dagen, hämta boken och se om katterna har plats för mig i soffan. Ha en riktigt go torsdag!

Dela med dig!